KOTISIVUT YRITYKSELLE HELPOSTI JA NOPEASTI – LAATUA UNOHTAMATTA

Jos tarvitset hyvät ja myyvät kotisivut yritykselle ja arvostat palvelun helppoutta, tervetuloa asiakkaakseni! Palveluni on tarkoitettu erityisesti pienyrittäjän tarpeisiin. Jos olet yksinyrittäjä, mikro- tai pienyritys, tämä palvelu on juuri sinulle.

Vertaa kotisivupaketteja

Hei, täällä ollaan! Olen Marjut, ja autan kiireisiä yrittäjiä kotisivuasioissa. Jätä kotisivujen teko minun huolekseni, niin voit keskittyä itse tekemään jotain ihan muuta!

Jätä viesti, niin otan sinuun yhteyttä!  


​Hyvät pienyrittäjän kotisivut löytyvät asiakkaillesi ja lisäävät myyntiä

Hyvin toteutetut yrityksen kotisivut varmistavat, että yrityksesi löytyy netistä silloin, kun asiakkaasi etsii ratkaisua. Kilpailussa pärjäämiseen ei enää riitä, että sivut ovat olemassa, vaan niiden pitää myös löytyä.


Alla on esitelty muutama valmis paketti. Voit aloittaa halutessasi kevyellä peruspaketilla ja laajentaa sivuja myöhemmin tarpeen mukaan. Sivujen muokkaaminen onnistuu kätevästi myös itse, ja palveluun kuuluu aina käyttökoulutus ilman lisämaksua.


Hintoihin lisätään alv.


Pyydä tarjous​


Monen tyyppiset kotisivut yritykselle.

Mini-kotisivut, joilla pääset alkuun

Palvelut ja yhteystiedot kevyesti esitettynä. Tällä pääset helposti alkuun, ja voit itse laajentaa sivuja ohjeiden avulla.


Alkaen-hinta sisältää 

 • max. 3 sivua
 • selkeän ja tyylikkään ulkoasun valmispohjia käyttäen 
 • yhteydenottolomakkeen 
 • käyttökoulutuksen


Hinta alk. 790 €

Pieni sivusto + blogiominaisuus

Tämä sopii esimerkiksi yritykselle, jolla on useampi palvelu ja referenssejä esiteltävänä.


Alkaen-hinta sisältää

 • max. 10 sivua 
 • yksilöllisen ulkoasun
 • blogiominaisuuden ja sivupohjan blogiartikkelille
 • yhteydenottolomakkeen 
 • käyttökoulutuksen + ohjevideon


Hinta alk. 1890 €

Myyvät kotisivut + hakukoneoptimointi

Tämä on suosittu paketti esimerkiksi sivustouudistuksen yhteyteen ja yrityksille, jotka haluavat lisää myyntiä kotisivujen avulla.


Esimerkkejä ominaisuuksista:

 • tarjouslaskuri
 • kieliversiot
 • chat-toiminnallisuus
 • CRM-integraatio​


Hinta alk. 3900 €

Katso, millaiset yrityksen kotisivut saat eri budjeteilla:

Kotisivujen hinta

Usein kysyttyä kotisivuista​

Markkinointi Stilan hinta kotisivuille on alkaen 790 €, jolla saa yksisivuisen toteutuksen. Hintaan vaikuttaa sivumäärän lisäksi halutut ominaisuudet ja mahdolliset lisäpalvelut. Yksinkertaiset kotisivut (muutama sivu, perustoteutus) saa usein jo 1000 eurolla, ja parilla tonnilla saa jo ihan hyvän peruspaketin.


Lue lisää aiheesta kotisivujen hinta

Olen pyrkinyt karsimaan työstä kaikki turhat mutkat pois, työn laadusta tinkimättä. Siksi kotisivut valmistuvat tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

 • Yksisivuinen kotisivu on valmis työjonosta riippuen jopa muutamassa päivässä. 
 • Laajemmat sivut valmistuvat tyypillisesti 2-4 viikossa. 
 • Aikatauluun vaikuttaa, kuinka paljon materiaalia on jo valmiina. Jos samalla kertaa suunnitellaan logo, yrityksen visuaalinen ilme, tuotetaan tekstit ja hankitaan valokuvat, kannattaa valmistumiseen varata hieman pidempi aika. 

Käytän verkkosivujen suunnittelutyössä suomalaista LiquidBlox-kotisivutyökalua. Olen valinnut LiquidBloxin osittain sen kustannustehokkuuden vuoksi, mutta myös siksi, että laadukkaiden sivustojen rakentaminen onnistuu nopeasti. 


Jos LiquidBlox ei ole sinulle ennestään tuttu, saat LiquidBloxin käyttöön koulutuksen, jossa käymme yhdessä läpi sivujen muokkaamisen itse. Alustan käyttäminen on helppoa ja voit itse lisätä myöhemmin uusia sivuja kätevästi ilman koodausta.


Lue LiquidBlox-kotisivutyökalun esittely

LiquidBlox-työkalun saa käyttöön edullisimmillaan hintaan 15 €/kk (alv 0). Pro-tilin ominaisuudet riittävät usein pienen yrityksen tarpeisiin. Kerron eri vaihtoehdoista tarkemmin ennen yhteistyömme aloitusta.


​Sinun ei tarvitse maksaa erillisestä webhotellista, vaan sivuston palvelintila sisältyy LiquidBlox-alustaan. Koska LiquidBloxissa ei ole manuaalisia päivitystarpeita, ei siitäkään tarvitse maksaa erikseen.


Tutustu LiquidBloxin hintoihin ja ominaisuuksiin

Kyllä. LiquidBlox-kotisivujen etu on se, että voit helposti muokata ja tehdä uusia sivuja ilman koodausosaamista. LiquidBloxilla on kattava ohjeistus ja suomenkielinen chat-tuki. 


Sen lisäksi kotisivupaketteihini kuuluu aina käyttökoulutus.


LiquidBloxin ja Wordpressissa on se ero, että  LiquidBloxissa sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmäpäivityksistä ollenkaan, joten sen käyttö on myös siksi huoletonta. 

Tekemäni kotisivut ovat hakokoneystävälliset. Sivusto on mahdollisimman selkeä ja käyttäjäystävällinen, se latautuu nopeasti ja sivujen metatiedot ovat paikallaan. Kotisivujen alustana käytetty LiquidBlox on rakennettu siten, että se mahdollistaa sivuston hakukoneoptimoinnin.


Varsinaista hakukoneoptimointia voi ostaa lisäpalveluna. Esimerkkejä SEO-palveluista ovat avainsanatutkimus, kilpailija-analyysi, sisällöntuotanto ja sisältöjen optimointi.


Käyn kanssasi läpi tarvitsemasi hakukoneoptimoinnin laajuuden ennen työn aloitusta. 


Lue lisää aiheesta SEO-palvelut

​Logon puuttuminen ei haittaa. Sivut voi ihan hyvin tehdä ilman logoa tai voit ostaa logosuunnittelun samalla.


Kotisivuilla voidaan käyttää hyvin monentyyppistä kuvitusta. Tarvittaessa voin etsiä sivustolle sopivat kuvat kuvapankeista tai voin suositella sinulle ammattivalokuvaajaa.


Autan myös tekstien kanssa. Joskus on tarpeen pelkkä tekstien muokkaus ja jäsentely. Halutessasi voin kirjoittaa kaikki tekstit puolestasi. Minulta voi hankkia myös jatkuvaa ja hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa lisäpalveluna. 

Markkinointi Stilan yrittäjä Marjut Kostilainen on digimarkkinoinnin ammattilainen, jolta onnistuu kotisivujen teknisen ja visuaalisen toteutuksen lisäksi myös hakukoneoptimointi (eli miten yrityksesi palvelut tai tuotteet saadaan näkyviin Googlessa).


Tutustu kotisivujen tekijään

Katso asiakkaiden palautteita ja tehtyjä töitä

Laadukkaat kotisivut yritykselle rakentuvat ammattilaisen käsissä näin vaivattomasti:

1 - Aloitus

Käymme yhdessä läpi kotisivujen tavoitteet, omat toiveesi ja mitä tekstejä ja kuvia sivuille tarvitaan. Sovimme aikataulun ja pelisäännöt.

2 - Materiaalit

Lähetät suunnittelua varten tarvittavan materiaalin (tekstit, kuvat, graafinen ilme). Voit myös antaa nämä minulle tehtäväksi joko osittain tai kokonaan.

3 - Ensimmäinen versio

Teen ensimmäisen version sivuista ja lähetän sinulle esikatselulinkin. Nyt näet käytännössä, miltä sivut näyttävät tässä vaiheessa.

4 - Muutokset

Teen sivuille haluamasi muutokset. Sopimuksesta riippuen työhön sisältyy yksi tai useampi kommenttikierros.

5 - Viimeistely

Lopuksi laitan viimeiset palaset paikalleen ja katson että tekniikka pelaa. Sitten onkin aika julkaista sivut. Laadukkaat kotisivut löytyvät myös Googlesta asiakkaillesi!

6 - Koulutus ja tuki

Pidän sinulle  käyttökoulutuksen, jossa näytän kuinka muokkaat sivuja itse. Käytössäsi on myös LiquidBloxin suomenkielinen chat-tuki ja ohjepankki.


Asiakkaat kertovat

"Yrittäjänä arvostan ideoita, helppoutta ja joustavuutta, koska aikani on rahaa.
Pystyin koko projektin ajan keskittymään täysillä omiin töihini, kun sain valmiita ehdotuksia, jotka vastasivat toiveitani."

"Ota käsityksesi loistavasta palvelusta ja laita se potenssiin 2. Taitava, idearikas ja asiakkaansa ihmisenä kohtaava huippuammattilainen. Ihan 5 tähden palvelua lukuisten projektien kokemuksella."​

"Marjutin kanssa on helppoa tehdä yhteistyötä: hänellä on valmis toimintamalli ja vastaukset kysymyksiini ennen kuin itse osaan tai ehdin niitä edes esittää."

"Marjut on erittäin ratkaisukeskeinen ja osasi esittää asiakkaan suuntaan juuri oikeat kysymykset. Verkkosivuprojekti oli yksi nopeimmista – laadusta tinkimättä!"

"Ensi puhelusta lähtien tunsin, että tästä tulee hyvä ja olemme ammattilaisen kanssa tekemisissä! Kokemus puhui puolestaan."

"Työskentely Marjutin kanssa on ollut todella vaivatonta. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön ja suosittelen Marjutin palveluja mielelläni muillekin."

Vinkkejä ja tietoa yrityksen kotisivujen ostajalle

Nauha jossa lukee special offer.

Paljonko yrityksen kotisivut maksavat?


Kokosin tietopaketin, mitä eri budjeteilla saa. Hintaan vaikuttaa sivumäärä, toiminnallisuudet ja lisäpalvelujen, kuten sisällöntuotannon, määrä. 


Kotisivujen hinta >

teknisiä kuvia kotisivuihin liittyen

Kokonaan uudet sivut vai vanhojen päivitys?


Milloin kannattaa uusia koko sivusto ja mitä silloin pitää ottaa huomioon? Kirjoitin vinkkejä sinulle, joka mietit sivujen uudistamista.  


Kotisivujen uudistaminen >

Google-näkyvyys lähtee kuin raketti nousuun hakukoneoptimoinnin avulla.

5+1 vinkkiä Google-näkyvyyden parantamiseen


Oletko miettinyt, mitä voit tehdä jotta saisit Googlessa parempia sijoituksia? Lue tästä ammattilaisen vinkit! Voit myös varata maksuttoman kartoituksen.


Google-näkyvyys >

Kotisivutyökalu

Esittelyssä LiquidBlox, kotimainen kotisivutyökalu


LiquidBlox on kotisivutyökalu (ja verkkosivualusta), jolla suunnittelen asiakkaideni kotisivut.  Lue, miksi valitsin LiquidBloxin ja millaisia ominaisuuksia työkalussa on.  


Kotisivutyökalu LiquidBloxin esittely

Kysy lisää!


Soita, laita sähköpostia tai jätä viesti yhteydenottolomakkeella


Voit myös jättää soittopyynnön tai varata ajan etätapaamiseen suoraan tästä.


Marjutin varausrobotti avustaa 🤖

KOTISIVUT YRITYKSELLE HELPOSTI JA NOPEASTI – LAATUA UNOHTAMATTA

Jos tarvitset hyvät ja myyvät kotisivut yritykselle ja arvostat palvelun helppoutta, tervetuloa asiakkaakseni! Palveluni on tarkoitettu erityisesti pienyrittäjän tarpeisiin. Jos olet yksinyrittäjä, mikro- tai pienyritys, tämä palvelu on juuri sinulle.

Vertaa kotisivupaketteja

Hei, täällä ollaan! Olen Marjut, ja autan kiireisiä yrittäjiä kotisivuasioissa. Jätä kotisivujen teko minun huolekseni, niin voit keskittyä itse tekemään jotain ihan muuta!

Jätä viesti, niin otan sinuun yhteyttä!  


​Hyvät pienyrittäjän kotisivut löytyvät asiakkaillesi ja lisäävät myyntiä

Hyvin toteutetut yrityksen kotisivut varmistavat, että yrityksesi löytyy netistä silloin, kun asiakkaasi etsii ratkaisua. Kilpailussa pärjäämiseen ei enää riitä, että sivut ovat olemassa, vaan niiden pitää myös löytyä.


Alla on esitelty muutama valmis paketti. Voit aloittaa halutessasi kevyellä peruspaketilla ja laajentaa sivuja myöhemmin tarpeen mukaan. Sivujen muokkaaminen onnistuu kätevästi myös itse, ja palveluun kuuluu aina käyttökoulutus ilman lisämaksua.


Hintoihin lisätään alv.


Pyydä tarjous​


Monen tyyppiset kotisivut yritykselle.

Mini-kotisivut, joilla pääset alkuun

Palvelut ja yhteystiedot kevyesti esitettynä. Tällä pääset helposti alkuun, ja voit itse laajentaa sivuja ohjeiden avulla.


Alkaen-hinta sisältää 

 • max. 3 sivua
 • selkeän ja tyylikkään ulkoasun valmispohjia käyttäen 
 • yhteydenottolomakkeen 
 • käyttökoulutuksen


Hinta alk. 790 €

Pieni sivusto + blogiominaisuus

Tämä sopii esimerkiksi yritykselle, jolla on useampi palvelu ja referenssejä esiteltävänä.


Alkaen-hinta sisältää

 • max. 10 sivua 
 • yksilöllisen ulkoasun
 • blogiominaisuuden ja sivupohjan blogiartikkelille
 • yhteydenottolomakkeen 
 • käyttökoulutuksen + ohjevideon


Hinta alk. 1890 €

Myyvät kotisivut + hakukoneoptimointi

Tämä on suosittu paketti esimerkiksi sivustouudistuksen yhteyteen ja yrityksille, jotka haluavat lisää myyntiä kotisivujen avulla.


Esimerkkejä ominaisuuksista:

 • tarjouslaskuri
 • kieliversiot
 • chat-toiminnallisuus
 • CRM-integraatio​


Hinta alk. 3900 €

Katso, millaiset yrityksen kotisivut saat eri budjeteilla:

Kotisivujen hinta

Usein kysyttyä kotisivuista​

Markkinointi Stilan hinta kotisivuille on alkaen 790 €, jolla saa yksisivuisen toteutuksen. Hintaan vaikuttaa sivumäärän lisäksi halutut ominaisuudet ja mahdolliset lisäpalvelut. Yksinkertaiset kotisivut (muutama sivu, perustoteutus) saa usein jo 1000 eurolla, ja parilla tonnilla saa jo ihan hyvän peruspaketin.


Lue lisää aiheesta kotisivujen hinta

Olen pyrkinyt karsimaan työstä kaikki turhat mutkat pois, työn laadusta tinkimättä. Siksi kotisivut valmistuvat tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

 • Yksisivuinen kotisivu on valmis työjonosta riippuen jopa muutamassa päivässä. 
 • Laajemmat sivut valmistuvat tyypillisesti 2-4 viikossa. 
 • Aikatauluun vaikuttaa, kuinka paljon materiaalia on jo valmiina. Jos samalla kertaa suunnitellaan logo, yrityksen visuaalinen ilme, tuotetaan tekstit ja hankitaan valokuvat, kannattaa valmistumiseen varata hieman pidempi aika. 

Käytän verkkosivujen suunnittelutyössä suomalaista LiquidBlox-kotisivutyökalua. Olen valinnut LiquidBloxin osittain sen kustannustehokkuuden vuoksi, mutta myös siksi, että laadukkaiden sivustojen rakentaminen onnistuu nopeasti. 


Jos LiquidBlox ei ole sinulle ennestään tuttu, saat LiquidBloxin käyttöön koulutuksen, jossa käymme yhdessä läpi sivujen muokkaamisen itse. Alustan käyttäminen on helppoa ja voit itse lisätä myöhemmin uusia sivuja kätevästi ilman koodausta.


Lue LiquidBlox-kotisivutyökalun esittely

LiquidBlox-työkalun saa käyttöön edullisimmillaan hintaan 15 €/kk (alv 0). Pro-tilin ominaisuudet riittävät usein pienen yrityksen tarpeisiin. Kerron eri vaihtoehdoista tarkemmin ennen yhteistyömme aloitusta.


​Sinun ei tarvitse maksaa erillisestä webhotellista, vaan sivuston palvelintila sisältyy LiquidBlox-alustaan. Koska LiquidBloxissa ei ole manuaalisia päivitystarpeita, ei siitäkään tarvitse maksaa erikseen.


Tutustu LiquidBloxin hintoihin ja ominaisuuksiin

Kyllä. LiquidBlox-kotisivujen etu on se, että voit helposti muokata ja tehdä uusia sivuja ilman koodausosaamista. LiquidBloxilla on kattava ohjeistus ja suomenkielinen chat-tuki. 


Sen lisäksi kotisivupaketteihini kuuluu aina käyttökoulutus.


LiquidBloxin ja Wordpressissa on se ero, että  LiquidBloxissa sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmäpäivityksistä ollenkaan, joten sen käyttö on myös siksi huoletonta. 

Tekemäni kotisivut ovat hakokoneystävälliset. Sivusto on mahdollisimman selkeä ja käyttäjäystävällinen, se latautuu nopeasti ja sivujen metatiedot ovat paikallaan. Kotisivujen alustana käytetty LiquidBlox on rakennettu siten, että se mahdollistaa sivuston hakukoneoptimoinnin.


Varsinaista hakukoneoptimointia voi ostaa lisäpalveluna. Esimerkkejä SEO-palveluista ovat avainsanatutkimus, kilpailija-analyysi, sisällöntuotanto ja sisältöjen optimointi.


Käyn kanssasi läpi tarvitsemasi hakukoneoptimoinnin laajuuden ennen työn aloitusta. 


Lue lisää aiheesta SEO-palvelut

​Logon puuttuminen ei haittaa. Sivut voi ihan hyvin tehdä ilman logoa tai voit ostaa logosuunnittelun samalla.


Kotisivuilla voidaan käyttää hyvin monentyyppistä kuvitusta. Tarvittaessa voin etsiä sivustolle sopivat kuvat kuvapankeista tai voin suositella sinulle ammattivalokuvaajaa.


Autan myös tekstien kanssa. Joskus on tarpeen pelkkä tekstien muokkaus ja jäsentely. Halutessasi voin kirjoittaa kaikki tekstit puolestasi. Minulta voi hankkia myös jatkuvaa ja hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa lisäpalveluna. 

Markkinointi Stilan yrittäjä Marjut Kostilainen on digimarkkinoinnin ammattilainen, jolta onnistuu kotisivujen teknisen ja visuaalisen toteutuksen lisäksi myös hakukoneoptimointi (eli miten yrityksesi palvelut tai tuotteet saadaan näkyviin Googlessa).


Tutustu kotisivujen tekijään

Katso asiakkaiden palautteita ja tehtyjä töitä

Laadukkaat kotisivut yritykselle rakentuvat ammattilaisen käsissä näin vaivattomasti:

1 - Aloitus

Käymme yhdessä läpi kotisivujen tavoitteet, omat toiveesi ja mitä tekstejä ja kuvia sivuille tarvitaan. Sovimme aikataulun ja pelisäännöt.

2 - Materiaalit

Lähetät suunnittelua varten tarvittavan materiaalin (tekstit, kuvat, graafinen ilme). Voit myös antaa nämä minulle tehtäväksi joko osittain tai kokonaan.

3 - Ensimmäinen versio

Teen ensimmäisen version sivuista ja lähetän sinulle esikatselulinkin. Nyt näet käytännössä, miltä sivut näyttävät tässä vaiheessa.

4 - Muutokset

Teen sivuille haluamasi muutokset. Sopimuksesta riippuen työhön sisältyy yksi tai useampi kommenttikierros.

5 - Viimeistely

Lopuksi laitan viimeiset palaset paikalleen ja katson että tekniikka pelaa. Sitten onkin aika julkaista sivut. Laadukkaat kotisivut löytyvät myös Googlesta asiakkaillesi!

6 - Koulutus ja tuki

Pidän sinulle  käyttökoulutuksen, jossa näytän kuinka muokkaat sivuja itse. Käytössäsi on myös LiquidBloxin suomenkielinen chat-tuki ja ohjepankki.


Asiakkaat kertovat

"Yrittäjänä arvostan ideoita, helppoutta ja joustavuutta, koska aikani on rahaa.
Pystyin koko projektin ajan keskittymään täysillä omiin töihini, kun sain valmiita ehdotuksia, jotka vastasivat toiveitani."

"Ota käsityksesi loistavasta palvelusta ja laita se potenssiin 2. Taitava, idearikas ja asiakkaansa ihmisenä kohtaava huippuammattilainen. Ihan 5 tähden palvelua lukuisten projektien kokemuksella."​

"Marjutin kanssa on helppoa tehdä yhteistyötä: hänellä on valmis toimintamalli ja vastaukset kysymyksiini ennen kuin itse osaan tai ehdin niitä edes esittää."

"Marjut on erittäin ratkaisukeskeinen ja osasi esittää asiakkaan suuntaan juuri oikeat kysymykset. Verkkosivuprojekti oli yksi nopeimmista – laadusta tinkimättä!"

"Ensi puhelusta lähtien tunsin, että tästä tulee hyvä ja olemme ammattilaisen kanssa tekemisissä! Kokemus puhui puolestaan."

"Työskentely Marjutin kanssa on ollut todella vaivatonta. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön ja suosittelen Marjutin palveluja mielelläni muillekin."

Vinkkejä ja tietoa yrityksen kotisivujen ostajalle

Nauha jossa lukee special offer.

Paljonko yrityksen kotisivut maksavat?


Kokosin tietopaketin, mitä eri budjeteilla saa. Hintaan vaikuttaa sivumäärä, toiminnallisuudet ja lisäpalvelujen, kuten sisällöntuotannon, määrä. 


Kotisivujen hinta >

teknisiä kuvia kotisivuihin liittyen

Kokonaan uudet sivut vai vanhojen päivitys?


Milloin kannattaa uusia koko sivusto ja mitä silloin pitää ottaa huomioon? Kirjoitin vinkkejä sinulle, joka mietit sivujen uudistamista.  


Kotisivujen uudistaminen >

Google-näkyvyys lähtee kuin raketti nousuun hakukoneoptimoinnin avulla.

5+1 vinkkiä Google-näkyvyyden parantamiseen


Oletko miettinyt, mitä voit tehdä jotta saisit Googlessa parempia sijoituksia? Lue tästä ammattilaisen vinkit! Voit myös varata maksuttoman kartoituksen.


Google-näkyvyys >

Kotisivutyökalu

Esittelyssä LiquidBlox, kotimainen kotisivutyökalu


LiquidBlox on kotisivutyökalu (ja verkkosivualusta), jolla suunnittelen asiakkaideni kotisivut.  Lue, miksi valitsin LiquidBloxin ja millaisia ominaisuuksia työkalussa on.  


Kotisivutyökalu LiquidBloxin esittely

Kysy lisää!


Soita, laita sähköpostia tai jätä viesti yhteydenottolomakkeella


Voit myös jättää soittopyynnön tai varata ajan etätapaamiseen suoraan tästä.


Marjutin varausrobotti avustaa 🤖

KOTISIVUT YRITYKSELLE HELPOSTI JA NOPEASTI – LAATUA UNOHTAMATTA

Jos tarvitset hyvät ja myyvät kotisivut yritykselle ja arvostat palvelun helppoutta, tervetuloa asiakkaakseni! Palveluni on tarkoitettu erityisesti pienyrittäjän tarpeisiin. Jos olet yksinyrittäjä, mikro- tai pienyritys, tämä palvelu on juuri sinulle.

Vertaa kotisivupaketteja

Hei, täällä ollaan! Olen Marjut, ja autan kiireisiä yrittäjiä kotisivuasioissa. Jätä kotisivujen teko minun huolekseni, niin voit keskittyä itse tekemään jotain ihan muuta!

Jätä viesti, niin otan sinuun yhteyttä!  


​Hyvät pienyrittäjän kotisivut löytyvät asiakkaillesi ja lisäävät myyntiä

Hyvin toteutetut yrityksen kotisivut varmistavat, että yrityksesi löytyy netistä silloin, kun asiakkaasi etsii ratkaisua. Kilpailussa pärjäämiseen ei enää riitä, että sivut ovat olemassa, vaan niiden pitää myös löytyä.


Alla on esitelty muutama valmis paketti. Voit aloittaa halutessasi kevyellä peruspaketilla ja laajentaa sivuja myöhemmin tarpeen mukaan. Sivujen muokkaaminen onnistuu kätevästi myös itse, ja palveluun kuuluu aina käyttökoulutus ilman lisämaksua.


Hintoihin lisätään alv.


Pyydä tarjous​


Monen tyyppiset kotisivut yritykselle.

Mini-kotisivut, joilla pääset alkuun

Palvelut ja yhteystiedot kevyesti esitettynä. Tällä pääset helposti alkuun, ja voit itse laajentaa sivuja ohjeiden avulla.


Alkaen-hinta sisältää 

 • max. 3 sivua
 • selkeän ja tyylikkään ulkoasun valmispohjia käyttäen 
 • yhteydenottolomakkeen 
 • käyttökoulutuksen


Hinta alk. 790 €

Pieni sivusto + blogiominaisuus

Tämä sopii esimerkiksi yritykselle, jolla on useampi palvelu ja referenssejä esiteltävänä.


Alkaen-hinta sisältää

 • max. 10 sivua 
 • yksilöllisen ulkoasun
 • blogiominaisuuden ja sivupohjan blogiartikkelille
 • yhteydenottolomakkeen 
 • käyttökoulutuksen + ohjevideon


Hinta alk. 1890 €

Myyvät kotisivut + hakukoneoptimointi

Tämä on suosittu paketti esimerkiksi sivustouudistuksen yhteyteen ja yrityksille, jotka haluavat lisää myyntiä kotisivujen avulla.


Esimerkkejä ominaisuuksista:

 • tarjouslaskuri
 • kieliversiot
 • chat-toiminnallisuus
 • CRM-integraatio​


Hinta alk. 3900 €

Katso, millaiset yrityksen kotisivut saat eri budjeteilla:

Kotisivujen hinta

Usein kysyttyä kotisivuista​

Markkinointi Stilan hinta kotisivuille on alkaen 790 €, jolla saa yksisivuisen toteutuksen. Hintaan vaikuttaa sivumäärän lisäksi halutut ominaisuudet ja mahdolliset lisäpalvelut. Yksinkertaiset kotisivut (muutama sivu, perustoteutus) saa usein jo 1000 eurolla, ja parilla tonnilla saa jo ihan hyvän peruspaketin.


Lue lisää aiheesta kotisivujen hinta

Olen pyrkinyt karsimaan työstä kaikki turhat mutkat pois, työn laadusta tinkimättä. Siksi kotisivut valmistuvat tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

 • Yksisivuinen kotisivu on valmis työjonosta riippuen jopa muutamassa päivässä. 
 • Laajemmat sivut valmistuvat tyypillisesti 2-4 viikossa. 
 • Aikatauluun vaikuttaa, kuinka paljon materiaalia on jo valmiina. Jos samalla kertaa suunnitellaan logo, yrityksen visuaalinen ilme, tuotetaan tekstit ja hankitaan valokuvat, kannattaa valmistumiseen varata hieman pidempi aika. 

Käytän verkkosivujen suunnittelutyössä suomalaista LiquidBlox-kotisivutyökalua. Olen valinnut LiquidBloxin osittain sen kustannustehokkuuden vuoksi, mutta myös siksi, että laadukkaiden sivustojen rakentaminen onnistuu nopeasti. 


Jos LiquidBlox ei ole sinulle ennestään tuttu, saat LiquidBloxin käyttöön koulutuksen, jossa käymme yhdessä läpi sivujen muokkaamisen itse. Alustan käyttäminen on helppoa ja voit itse lisätä myöhemmin uusia sivuja kätevästi ilman koodausta.


Lue LiquidBlox-kotisivutyökalun esittely

LiquidBlox-työkalun saa käyttöön edullisimmillaan hintaan 15 €/kk (alv 0). Pro-tilin ominaisuudet riittävät usein pienen yrityksen tarpeisiin. Kerron eri vaihtoehdoista tarkemmin ennen yhteistyömme aloitusta.


​Sinun ei tarvitse maksaa erillisestä webhotellista, vaan sivuston palvelintila sisältyy LiquidBlox-alustaan. Koska LiquidBloxissa ei ole manuaalisia päivitystarpeita, ei siitäkään tarvitse maksaa erikseen.


Tutustu LiquidBloxin hintoihin ja ominaisuuksiin

Kyllä. LiquidBlox-kotisivujen etu on se, että voit helposti muokata ja tehdä uusia sivuja ilman koodausosaamista. LiquidBloxilla on kattava ohjeistus ja suomenkielinen chat-tuki. 


Sen lisäksi kotisivupaketteihini kuuluu aina käyttökoulutus.


LiquidBloxin ja Wordpressissa on se ero, että  LiquidBloxissa sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmäpäivityksistä ollenkaan, joten sen käyttö on myös siksi huoletonta. 

Tekemäni kotisivut ovat hakokoneystävälliset. Sivusto on mahdollisimman selkeä ja käyttäjäystävällinen, se latautuu nopeasti ja sivujen metatiedot ovat paikallaan. Kotisivujen alustana käytetty LiquidBlox on rakennettu siten, että se mahdollistaa sivuston hakukoneoptimoinnin.


Varsinaista hakukoneoptimointia voi ostaa lisäpalveluna. Esimerkkejä SEO-palveluista ovat avainsanatutkimus, kilpailija-analyysi, sisällöntuotanto ja sisältöjen optimointi.


Käyn kanssasi läpi tarvitsemasi hakukoneoptimoinnin laajuuden ennen työn aloitusta. 


Lue lisää aiheesta SEO-palvelut

​Logon puuttuminen ei haittaa. Sivut voi ihan hyvin tehdä ilman logoa tai voit ostaa logosuunnittelun samalla.


Kotisivuilla voidaan käyttää hyvin monentyyppistä kuvitusta. Tarvittaessa voin etsiä sivustolle sopivat kuvat kuvapankeista tai voin suositella sinulle ammattivalokuvaajaa.


Autan myös tekstien kanssa. Joskus on tarpeen pelkkä tekstien muokkaus ja jäsentely. Halutessasi voin kirjoittaa kaikki tekstit puolestasi. Minulta voi hankkia myös jatkuvaa ja hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa lisäpalveluna. 

Markkinointi Stilan yrittäjä Marjut Kostilainen on digimarkkinoinnin ammattilainen, jolta onnistuu kotisivujen teknisen ja visuaalisen toteutuksen lisäksi myös hakukoneoptimointi (eli miten yrityksesi palvelut tai tuotteet saadaan näkyviin Googlessa).


Tutustu kotisivujen tekijään

Katso asiakkaiden palautteita ja tehtyjä töitä

Laadukkaat kotisivut yritykselle rakentuvat ammattilaisen käsissä näin vaivattomasti:

1 - Aloitus

Käymme yhdessä läpi kotisivujen tavoitteet, omat toiveesi ja mitä tekstejä ja kuvia sivuille tarvitaan. Sovimme aikataulun ja pelisäännöt.

2 - Materiaalit

Lähetät suunnittelua varten tarvittavan materiaalin (tekstit, kuvat, graafinen ilme). Voit myös antaa nämä minulle tehtäväksi joko osittain tai kokonaan.

3 - Ensimmäinen versio

Teen ensimmäisen version sivuista ja lähetän sinulle esikatselulinkin. Nyt näet käytännössä, miltä sivut näyttävät tässä vaiheessa.

4 - Muutokset

Teen sivuille haluamasi muutokset. Sopimuksesta riippuen työhön sisältyy yksi tai useampi kommenttikierros.

5 - Viimeistely

Lopuksi laitan viimeiset palaset paikalleen ja katson että tekniikka pelaa. Sitten onkin aika julkaista sivut. Laadukkaat kotisivut löytyvät myös Googlesta asiakkaillesi!

6 - Koulutus ja tuki

Pidän sinulle  käyttökoulutuksen, jossa näytän kuinka muokkaat sivuja itse. Käytössäsi on myös LiquidBloxin suomenkielinen chat-tuki ja ohjepankki.


Asiakkaat kertovat

"Yrittäjänä arvostan ideoita, helppoutta ja joustavuutta, koska aikani on rahaa.
Pystyin koko projektin ajan keskittymään täysillä omiin töihini, kun sain valmiita ehdotuksia, jotka vastasivat toiveitani."

"Ota käsityksesi loistavasta palvelusta ja laita se potenssiin 2. Taitava, idearikas ja asiakkaansa ihmisenä kohtaava huippuammattilainen. Ihan 5 tähden palvelua lukuisten projektien kokemuksella."​

"Marjutin kanssa on helppoa tehdä yhteistyötä: hänellä on valmis toimintamalli ja vastaukset kysymyksiini ennen kuin itse osaan tai ehdin niitä edes esittää."

"Marjut on erittäin ratkaisukeskeinen ja osasi esittää asiakkaan suuntaan juuri oikeat kysymykset. Verkkosivuprojekti oli yksi nopeimmista – laadusta tinkimättä!"

"Ensi puhelusta lähtien tunsin, että tästä tulee hyvä ja olemme ammattilaisen kanssa tekemisissä! Kokemus puhui puolestaan."

"Työskentely Marjutin kanssa on ollut todella vaivatonta. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön ja suosittelen Marjutin palveluja mielelläni muillekin."

Vinkkejä ja tietoa yrityksen kotisivujen ostajalle

Nauha jossa lukee special offer.

Paljonko yrityksen kotisivut maksavat?


Kokosin tietopaketin, mitä eri budjeteilla saa. Hintaan vaikuttaa sivumäärä, toiminnallisuudet ja lisäpalvelujen, kuten sisällöntuotannon, määrä. 


Kotisivujen hinta >

teknisiä kuvia kotisivuihin liittyen

Kokonaan uudet sivut vai vanhojen päivitys?


Milloin kannattaa uusia koko sivusto ja mitä silloin pitää ottaa huomioon? Kirjoitin vinkkejä sinulle, joka mietit sivujen uudistamista.  


Kotisivujen uudistaminen >

Google-näkyvyys lähtee kuin raketti nousuun hakukoneoptimoinnin avulla.

5+1 vinkkiä Google-näkyvyyden parantamiseen


Oletko miettinyt, mitä voit tehdä jotta saisit Googlessa parempia sijoituksia? Lue tästä ammattilaisen vinkit! Voit myös varata maksuttoman kartoituksen.


Google-näkyvyys >

Kotisivutyökalu

Esittelyssä LiquidBlox, kotimainen kotisivutyökalu


LiquidBlox on kotisivutyökalu (ja verkkosivualusta), jolla suunnittelen asiakkaideni kotisivut.  Lue, miksi valitsin LiquidBloxin ja millaisia ominaisuuksia työkalussa on.  


Kotisivutyökalu LiquidBloxin esittely

Kysy lisää!


Soita, laita sähköpostia tai jätä viesti yhteydenottolomakkeella


Voit myös jättää soittopyynnön tai varata ajan etätapaamiseen suoraan tästä.


Marjutin varausrobotti avustaa 🤖